Arkitektfirmaet AB Cedergreen
HJEM | KOMPETENCER | REFERENCER | LINKS
 
 
 
Dansk   Svensk

Velkommen til Arkitektfirmaet AB Cedergreen

Arkitektfirmaet AB Cedergreen er en rådgivende arkitektvirksomhed inden for byggebranchen. Firmaet, som er beliggende i Viborg og til daglig drives af arkitekt/bygningskonstruktør Christian Cedergreen, henvender sig både til private såvel som professionelle kunder i Danmark og Sverige.

Arkitektfirmaet AB Cedergreen er fortsættelsen på et tidligere svensk aktieselskab, der blev etableret i 2006. Forud for den svenske virksomhed, har rådgivningen fundet sted i Danmark siden 1991.

Virksomhedens opgaver spænder fra optimering og ombygning af eksisterende huse til ny- og tilbygninger fra 5 m² til over 10.000 m². Arbejdsområderne har indtil videre omfattet: byudvikling, institutioner, boligselskaber, industri, produktionsfaciliteter, butikker, kontorbygninger, énfamiliehuse samt sommerhuse mm.

Arkitektfirmaet AB Cedergreen fungerer tillige som ekstern rådgiver for andre arkitekt og ingeniørfirmaer i Danmark. Virksomheden beskæftiger sig yderligere med produkt- og projektudvikling, som primært er relateret til byggebranchen.


Læs mere om hvad vi udfører af arbejde.

Nyt typehuskoncept

Der arbejdes i øjeblikket på at få udviklet et nyt funkis typehuskoncept i samarbejde med en svensk entreprenør / producent under navnet CasaCubus – i første omgang tiltænkt det svenske marked.

De enkelte huse i serien forventes, ud over at være æstetisk stilrene, at kunne opnå en godkendelse som 0-energihus, også selvom de udføres med et relativt stort vinduesareal.

 
Jernbanegade 10, 1. | 8800 Viborg | Tlf. 31 35 72 74 | info@abcedergreen.dk